Rebecka

Wellas nya hårvårdsserie
Idag hämtade jag ut ett paket som var från tidningen Pause. Paketet innehöll 5 olika produkter från Wella. Det var en volummousse, ett torrschampo, en sockerspray, en shape-gel och en BBlotion. Dom flesta vet ju vad torrschampo och mousse är så skriver inget om det, men dom andra produkterna är ju inte lika vanliga så tänkte skriva lite om dessa!
 
 
Sockerspray är en spray som innehåller socker. Syftet med sprayen är att skapa mer volym men även att forma håret. Man kan använda det i fuktigt hår för att ge det mer struktur eller i torrt för en mer formad och hålbar frisyr.

Shape-gel är precis som det låter, en gel för att forma håret. Gelen används tillsammans med värmeverktyg och kan användas i både fuktigt och torrt hår. Man kan t.ex forma håret med hjälp av hårför eller olika värmetänger. Gelen håller håret fixerat i upp till två dygn.
 
BB-Lotion är för att hålla håret fint och slätt. T.ex om håret är statiskt kan man använda den för att få håret att lägga sig ner. BB-lotion gör håret mjukt och glansigt samt att det skyddar mot värmeverktyg.
 
Blev så himla glad när jag fick det här paketet! Kom så passande, har inprincip varje helg uppbokad in till nästa år med festligheter. Ikväll ska vi på julbord så ska testa några produkter redan idag. Var så behövligt då jag knappt äger några stylingprodukter och just nu inför jul och resan som sker i början av 2017 är ju ekonomin inte på topp.  Behövde verkligen det här!