Rebecka

Stockholm
Älsklingen hade bokat in en weekend i Stockholm i födelsedagspresent till mig. Så himla fin är han, blev så glad! Vi åkte på fredagen efter jobbet. Åkte rätt sent, så var framme vid  midnatt. Väl på plats var vi ganska trötta men satte oss i hotellets bar för en cider/öl. Efter en stund där handlade vi varsin subway macka innan vi gick och lade oss. 
 
Lördagen spenderades ute på stan. Vi gick runt en del och bara kollade runt, sedan såg vi på högvakten för att sedan gå och kolla lite i affärer. På kvällen träffade vi min moster, hennes man och min lilla kusin för att käka middag. Hur mysigt som helst. 
 
Söndagen spenderades också i stan, gick runt en hel del tills fötterna värkte. Vi hade bokat bord på olearys så blev ett mellanting av lunch och middag där då vi hade bordet 15.00. Vi käkade supergoda revben.
Vi var på den olearys som ligger vid globen, dvs sveriges största! Dom hade hur mycket aktiviteter som helst, minigolf, airhockey, curling, bowling, spel, biljard, bilsimulator och så vidare. Vi spelade lite minigolf efter maten och sedan träffade vi Mange och Alicia. Efter det åkte vi hem och kom hem rätt sent så vi somnade väl på en gång kan man säga haha!